Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
Suka betul dia dengan lagu Old McDonald... kalau tengok mama on je laptop terus sebut eieio...
tapi sekarang sedang dalam usaha untuknya hafal nama2 Nabi...




Salam kasih sayang semua, just wanna to share aktiviti litle insyirah weekend baru ni, and mamanya pun baru berkesempatan snap pic bila dia menulis, tak tahanya dah bagi A4 paper dah tapi still nak menulis "melakar" dibukunya kids song nya... sambil sambil menulis sambil baca A,B, Ci, D, E ..........to Z ; alhamdulillah dalam usianya sekarang ABC sudah dalam mindanya, begitu juga Satu, Dua Tiga - Sepuluh, One Two Three- ten ...
awal2 dulu bila count 1,2, _, 4,5 ,6 ,7 ,8,9, 10 and the missing is No 3, but now... dah ingat semua...
Sukanya bila dengar little insyirah mengira, membaca dan menulis, tapi kena pantau lah... sebab nanti habis dinding2 rumah dilakar buat lukisan grafiti.. huhu...
Nanti tgk pula macamana gelagat little insyirah mengosok gigi pula...
p/s : dah 4 kali try upload this pic.,.. alhamdulillah hari dapat... sukanya hati :)


1 comment:

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel