Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Saya dan kawan Baru

"kakak.. jom main !!"

Apalah yang dibualkan tu... asyik je?
Eh, dah bertukar driver? dah ada lesen ke tu??
Assalamualaikum semua...
Ini gambar Insyirah dengan kawan barunya.. Nak tau tak? Insyirah lupa namanya sebab selalu panggil kakak aje... Kakak ni jiran sebelah umah aje.. kebetulan jumaat tu, kami bermain sama2.. jarang tau kami dapat bermain, sebab masing2 sibuk dengan aktiviti sendiri,
kalau iNsyirah ada kat umah, dia dan umi serta ayahnya takde kat umah, macamtu lah sebaliknya..
dah lama mama tangkap gambar ni.. tapi hari ni baru boleh masukkan n3... he he he.. TQ mama.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel