Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Not Feeling Well

Salamun alaik....

Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara :
"sihat sebelum sakit"
well itulah yang sedang saya alami kini, kesihatan dua hari ini kurang memuaskan, semalam , pulang aje dari sekolah dalam pukul 3 ptg, kepala ni betul2 berdenyut.. sehingga memaksa diri untuk terus berbaring, ya Allah migrain datang lagi... dah lama tak kena ni... tak boleh kena cahaya langsung mata ni, di sekolah petang semalam pun sebenarnya tahan aje"nebee" .. drive pun tahan aje sakitnya, mujurya rumah dekat aje dengan sekolah. Hari ini pun masih belum sihat, mujur baba tolong uruskan baby insyirah dan alhamdulillah siputeri seakan memahami kesakitan yang dialami mamanya... time nak nenen aje menganggu mamanya... bila datang migrain ni, memang tak boleh nak buat apa-apa... berdenyut kuat tak boleh nak katakan... bunyi orang bercakap je rasa bising sangat2..
sekarang ni pun going to get a flu.. rasa tak selesa pada hidung... emmm mungkin ini kifarah dosa... moga terhapus dosa-dosa kecil ku ya Allah.
Ok lah cukup sekadar itu... doakan saya kembali sihat dan dapat bekerja dengan sempurna. Insya Allah

2 comments:

  1. dah gi klinik ker?
    Moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. belum kak,
    sarah just ambil panadol solube aje( eh betul ke ejaan ni)
    Terima kasih kak nor

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel