Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Mungkin Penyakit "M" ,

Assalamualaikum dan salam semua,

dekat seminggu tiada sebarang n3. kenapa ??? mungkin virus "M" sedang menyerang. Mungkin rasa macam tak nak share apa2 aje dlm minggu ni. Mungkin dah kehabisan idea atau topik yang ingin dikongsi... Mungkin terasa macam takde mood. Mungkin busy dengan aktiviti2 seharian. Mungkin tiada masa untuk semua ini... tapi yang pasti mungkin penyakit "M" yang paling menguasai..
kiranya ini N3 untuk minggu ni lah yer.
kepada para pengunjung, sila2 lah tinggalkan pesanan, muga ukhuwwah antara kita boleh dipanjangkan lagi.
ok jumpa lagi.

1 comment:

  1. Kadang-kadang kita perlu berehat untuk menenangkan fikiran...Lepas tu insyaAllah bersemangat semula

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel