Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Insyirah dan Hari Jumaat












Jumaat lepas, inilah aktiviti Nurhusna Insyirah, bangun pagi2 blm gosok gigi dah on kan laptop babanya, dah tau dah kat mana nak masukkan CD,.. hai dah tak boleh letak laptop terdedah camtu aje ... sesuka hati je dia tekan ... nak on ke nak off ke... nak masukkan cd.. alamatnya kalau dibiarkan boleh fenin si laptop ni.



Yang ni pula sesudah mamanya mengemas rumah, dan mengalihkan perabot... aik... dijadikan tempat bermain pula.. isnyirah2 inyirah.

p/s : alhamdulillah dah semakin sihat sikit, dan mood utk berblog pun dah kembali. alhamdulillah...

1 comment:

  1. salam singgah..aiseh..name anak kite same ah :)

    dan juga kalau rajin, singgah lah kat kedai gambarkami utk jadi peserta give away..link ade kat blog sy k..

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel