Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Insyirah & Berus GIGi








Assalamualaikum dan salam sayang semua,
Mula-mula belikan berus gigi, memang little Insyirah seronok sangat, tengok lah gaya dan aksinya tu... tapi dalam masa dua 3 hari ni.excited tu memang ada cuma, tidak diberusnya gigi, di jadikan sebagai play toys dia pulak dah... huhu.. misi mama gagal... !!! :(, macamana ye nak buat dia suka memberus gigi??? Saya dah tunjuk kepada dia cara memberus... tapi huhu....



1 comment:

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel