Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Durian Oh Durian

Lepas Isyak tadi, kami sekeluarga menikmati durian, terasa nak makan durianlah... tengok erins makan,,... emmm menyelerakan :).
So petang tadi, lepas balik dari skul keluar jap...bersama cik baba lah.... siapa lagi... kan? kami beli RM 5 aje dapatlah dalam 5 biji.. tapi durian pakcik ni alhamdulillah fresh lagi, baru je luruh.
My baby girl's try juga sikit.. he he tak boleh banyak2.. nanti panas badannya.. itupun asyik2 minta nak minum air kosong.
Ok lah semua., selamat menikmati durian.. Nikmat lazat daripada Maha Pencipta.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel