Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Minda Tersekat

Assalamualaikum dan salam sayang untuk semua.

Dah dua minggu tiada sebarang entry... tentu tertanya2 kan kemanalah sarah dan family sepangjang school holidays? Ada ... tak kemana-mana... cuma sibuk sikit, selalu je online tapi tanpa n3.. rasa beku aje minda ni... tak tahu nak cerita yang mana satu... huhuhu.....kawan2 jangan risau ya.. kami sekeluarga sihat alhamdulillah.. malah bertambah2 sihatnya... :) ..... kalau singgah di teratak kami ini, tinggalkan aje pesan... ... :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel