Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

tENGOK TU,, !!!

Tengoklah aksi lil Insyirah bersama kawannya


Ni tengah berebut teddy tu... masing2 tak nak beralah.. bimbang terjatuh.. dipujuk puteri pinjamkan pada hazim... diorang tu sebaya sebenarnya, cuma 2 bulan muda hazim ...

1st time mama tengok insyirah bergayut... tapi biarkan aje... proses pembelajaran utknya... lagipun kita kena awasinya... takut sembae(tersungkur)


oppsssssssss insyirah ke ni?? taklah ni anaknya Ustazah Hasniah... Aqilah namanya...


tengoklah... suka dia


Mama... mama ... tengoklah ni !!!

1 comment:

  1. salam sarah. lama jgk kakchik tak jenguk sarah. rasa macam hari tu dah tukar layout kan? atau mgkn kakchik tersilap.

    apa2pun insyirah dah makin besar, dah pandai bergayut ya.

    p/s: kakchik sekelas dgn kawan sarah di oum

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel