Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Sepetang Kursus LDP : Teori dan Praktikal










Tengok tu....... semuanya bersemangat...

Assalamualaikum teman semua,

Picture di atas semuanya adalah sesi latihan asas kawad kaki di sekolah kami, sepatutnya melibatkan semua guru, tetapi ramai yang menguzurkan diri, mungkin ada sebab2 tersendiri.. maka tinggal lah beberapa kerat yang ada. kalau fikir rasanya macam unfair lah pula kan??? huhu... tapi apapun memang meletihkan lah... bayangkan.. dah lama meninggalkan alam kawad mengkawad ni... Dah tu kawad dimulakan tatkala mentari memancar dengan gahnya... panas terik... usah lah dinyatakan.. Jam 3 petang semalam(12/5 : Selasa) kami mulakan kawad diketuai oleh Komandan KRS Cikgu Mazman, sememangnya mempunyai pengalaman yang luas.

Hari sebelumnya, 11/5: Isnin) kami berkhusus di dalam dingin air cond secara teori aje...
Nah semalam kami mulakan kawad sebagai persiapan awal melatih anak-anak murid untuk pasukan beruniform dan juga perkhemahan Unit Beruniform akhir bulan nanti... betul2 bzy this month..



Cuba teka di mana dan yang mana satu Sarah? agak-agaknya ada tak situ... mesti ada... sapa dapat teka, ada mystery GIFT menanti... tak main-main ni.. serious tau...



Teka ya...






No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel