Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Lil Insyirah In action








Assalamualaikum,
Dah lama dah snap pic kat atas, but lupa nak masukkan kat sini Lama tak lamanya , basikal ni pun dah terbelah dua... huhuhu...
my baby gAnazzzzz ??? actually not her did that bad thing!!. Pour my little baby..
basikal sebenar di beli baba, memang excited lil insyirah dapat basikal ni, then, basikal tak sesuai lagi pada peringkat sooo.... berilah kat ayahsu nya di kampung... beberapa bulan kemudian, akhirnya basikal itu tamat riwayatnya.,.. bukan dibuat oleh ayahsu, tapi si ucu yang naik dan bawa basikal, bayangkanlah budak umur 8 tahun yang tunggang basikal ni...
huhu... tapi kalau g terri(pateri) masih ok lagi.



No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel