Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Insyirah N Coklat Football







Assalamualaikum....

Selamat Bercuti buat warga pendidik semua... rehatkan diri dan terus merancang untuk PnP anda tatkala bermula sesi baru nanti..

Just wanna share my lil Insyirah Pic,,, tengoklah apa yang dipegangnya... coklat tu sebenarnya mama Insyirah nak letak atas cupcake yang ditempah, but rupanya Insyirah dah skodeng awal2 lagi, bila aje masuk dalam kereta... haa. itulah yang dicari,.... emmm tak sempat nak sembunyikan.. tak dapat tidak kena beri juga, kalau tak... haaa gamatlah dalam kereta...

1 comment:

  1. Selamat bercuti juga untuk yang jadi driver macam kak tirana ni..hehehe.. Anak2 cuti sekolah, cutilah sekejap jadi driver...

    ReplyDelete

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel