Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Hobi Lama kembali lagi

Pasu-pasu yang dibeli di Pahi tempohari, emm semenjak berpindah rumah sewa baru ni, bersemangat nak gardening.... memang dis my feveret hobby dari dulu lagi, Sekarang laman rumah ni pu ok, takde lah luas sangat, tapi bolehlah sikit.. emm ingat nak juga berkebun sayur, tanam sawi, pastu ulam-ulaman macam pokok kemangi, ulam raja, emm sedapnya.... he he
Tadaa.,.. ni lah bunga rose penyeri laman ku umah ku ini, RM 13 sepasu, itu pun pasu tu retak sedikit sebenarnya, tapi nak jimat takpe lah, yang retak tu, bolehlah diletakkan sebelah dinding umah, terlindung, so kalau orang tengok, takdelah diorang perasan kan??...
tapi bunga2 ni dah kena petik kat my lil Insyirah dah, memang suka bunga....
Semalam, balik rumah mak, ambil pokok yang mudah dijaga, macam lidah buaya, fern, dah tanam dah, nanti kita snap gambar ya..
oklah, saje nak update blog je, masukkan n3 ni... Selamat Hari ibu , buat semua

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel