Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Tag Dari Kak Fizan

Dah 2 3 hari dah dapat tag ni, kebetulan menziarahi blog kak fizan,Teruja tengok Kek Nescafe berkrim nya... alih 2... rupanya2 namaku diseru untuk menjawab tag ni...

Tag tersebut:Here’s a chance to see how well you really know your husband. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do.
The real challenge is to send it to your husband to seehow right you really are.

He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
- Buletin Utama, Berita Nasional TV1, Biz world,

You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
- thousand island

What’s one food he doesn’t like?
Kek Coklat .. hatta minta tolong try pun taknak.

You go out to eat and have a drink. What does he order?
Teh Ais

Where did he go to high school?
Kolej Islam Antarabangsa KIAS, Kota Bharu

What size shoes does he wear?
8

What is his favorite type of sandwich
sandwich s0sej+ timun + tomato+mayonis

What would this person eat every day if he could?
Nasi(mana boleh tinggal maa)

What is his favorite cereal?
Tak ada

What would he never wear?
- seluar jeans, seluar track

What is his favorite sports team?
- setakat tengok aje.. takde yang addicted

Who did he vote for?
-agak-agaknya sapa ya???

Who is his best friend?
- best friendnya Lokman Pasir Tumboh

What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
- tak de

What is his heritage?
- Lelaki melayu sejati

What is his favorite colour?
- krim, biru, hijau muda dan kolour yang natural

What is his habit?
- Tengok Tv,

What is he proud off?
- of course his family and tulisan seni khatnya

Lastly, do you think he will read this?
- Insya Allah dia akan baca, but lambatlah sikit, mungkin secara tak sengaja

I want to tag all the wifey below :
Psssssssssss..... sesiapa sahaja yang bergelar isteri atau zaujah atau wife yang sudi datang dan ziarah di damaiimpiana... Sila ambil tag ini, dan jangan lupa add link juga... he he moga ukhuwwah kita boleh dipanjang-panjangkan.... selamat menjawab tag semua...
p/s : yang tidak bergelar isteri jangan nak ambil ya... dah ada pangkat ni baru ambil./..

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel