Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

My Mini Pail and My Tier

Assalamualaikum semua, apa khabar sahabat2 semua??? Harapnya sihat wal afiat dan dalam rahmat inayah Allah ya..( mcam tulis surat lah pula) Any way ....... gambar kat atas tu sebenarnya tier dan juga minipail yang dibeli dengan rainhouse .
pagi tadi Courier mesej barang dah ada kat ofis dia, so tadi lepas aje waktu sekolah ku terus menerpa ke arah wiraku, dan menghidupkan enjinnya untuk ke bandar Kuala Krai bagi mendapatkan barang kat atas tu... Alhamdulillah,

1st time melayari blog rainhouse , terpandang pada tier and mula jatuh hati,,, banyak sebenarnya barang english deco yang menarik minat... tapi... tengok poket dah kering.. he he beli yang nak guna ajelah... sebenarnya tier ni kalau ikut berminat sangat yang koleksi kaknor aka MrsNoor... tapi kaknoor tak jual, itulah mulanya perkenalan dengan web rainhouse then terus order.. ....


Oklah,,, cukuplah dulu, nak kena stop dulu, nak deco kek utk tempahan kawan , dia nak esok.. ok.,...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel