Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kegemukan & MArble Cheese cakeAssalamualaikum,
Semalam buatkan cake Marble Cheese, jamu kat rakan2 di sekolah, alhamdulillah licin, cuma sedikit terkilan, chef2 di skol tak sempat merasa( ni orang2 kantin)... sorry2 to kak yah, nanti kita wat yang special tuk orang2 dapur ya.!!
Oh ya... tadi juga.... huhuhu... keluar aje dari kantin, tetiba si Amirul * anak murid ni... tegur... ingatkan tegur tentang ape... dengan selamba di depan member dia yang lain... " Ustazah, ustazah nampak gemuk lah !" ... Haaaa????
terkejut ku mendengarnya! Lantaran anak murid ku boleh menyatakan demikian! Maksudnya aku makin gemuk ??? TIDAAAAAAAAAK!!! ...
Ini kena diet ni... oohhhhhhh ..............

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel