Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Suasana Sukan Tahunan SKSE

Assalamualaikum, selamat tengahari, dah lama nak upload gambar2 Tika sukan Tahunan Sekolah kami yang berlangsung pada 1 dan 2 Mac 2009. Cuma, masalah yang tiada kesudahan, masalah broadband... memang menguji kesabaranku lagi.. rasanya macam nak tukar, sampai hari ni, masih tak dapat nak online, ini pun upload gambar di sekolah.. huhuhu...
Oklah, tinggal kan yang tu, untuk sukan tahunan kali ni, Rumah sukan yang dinaungi oleh ku dan geng2 jQaf and majoriti ustaz ustazah telah memenangi sebagai Johan keseluruhan.. Ahhh gembira rasa hati... hadiah dan hamper pun telah selamat diupacarakan dan dimakan2... TAHNIAH UNTUK RUMAH HIJAU
ok, jom tengok apa yang sempat di snapkan....

Perasmian penutup. Belon dilepaskan sebebas-bebasnya.















Perbarisan dari Setiap Rumah Sukan.






(Rumah Merah Johan perbarisan)

Khemah Rumah Merah

Khemah Rumah Kuning


Khemah Rumah Biru

Khemah Pasukan Hijau ( Johan Khemah TErcantik) Hidup Hijau!!! ( Rumah sukan ku ni) hehe

Antara Ibu bapa yang hadir memeriahkan hari sukan dan memberi sokongan kepada anak masing2.

Acara khas untuk ibu bapa, Boling Kelapa.
MAdah Kata " Bersukan mencergaskan minda dan fizikal, Islam sendiri menggalakkan ummatnya untuk bersukan" Al-aqlul Salim, fil Jismi Ssalim"

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel