Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Hari ini PTK

Salam sayang semua,

Dah masuk 2 minggu damaiimpiana tanpa sebarang entry, bukan kesibukan yang membataskan, tapi masalah dengan talian internet. Insya Allah nextweek mungkin sudah ok.

oh ya, sekarang ni kat CC sekejap, tadi jam 9pagi, dah lepas Peperiksaan UMUM PTK, kejap lagi jam 11 ada sesi kedua pula. yang ini KHUSUS. tentang pengajaran dan pembelajaran.

Tadi jawab pun rasanya banyak guna mortar aje... :) bukan apa, study pun kurang, emmm memang tak skor pun untuk 1st time ni... baru nak mengenali dan berkenalan dengan kertas Soalan... ..

OK lah.. buat kawan2 yang mengambil PTK hari ni... selamat Maju Jaya...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel