Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Hasil Tanganku

Salam kawan-kawan semua,

Hari ni sempat mencelah waktu senggang sebelum ke Kelas untuk masukkan entry2 ni.. Inilah dia hasil ku , alhamdulillah kini, diri ini melangkah setapak lagi untuk memahirkan diri dengan bakery and cake, yang sememangnya adalah minat yang telah lama terbit di jiwa, cuma di waktu ini baru ku kesempatan untuk meneroka dunia deco Cupcake and cake.. masih banyak lagi yang perlu dipelajari... untuk kawan2, tataplah dulu and bagilah komen ya... kalau nak tengok lanjut lagi bolehlah ke ... scroll down cursor :)


Cuppies Sempena Jualan Sehari di salah satu pasaraya di Kok Lanas,
Kek Black Forest hidangan untuk family

CUppies ni untuk makcik dan bakal pakcik dan anak2nya dari KL, juga untuk adikku yang nak pulang ke kampus UITM nya.

Maklumat lanjut bolehlah layari http://sweethomebakery09.blogspot.com/(sweethomebakery)

Hari ini PTK

Salam sayang semua,

Dah masuk 2 minggu damaiimpiana tanpa sebarang entry, bukan kesibukan yang membataskan, tapi masalah dengan talian internet. Insya Allah nextweek mungkin sudah ok.

oh ya, sekarang ni kat CC sekejap, tadi jam 9pagi, dah lepas Peperiksaan UMUM PTK, kejap lagi jam 11 ada sesi kedua pula. yang ini KHUSUS. tentang pengajaran dan pembelajaran.

Tadi jawab pun rasanya banyak guna mortar aje... :) bukan apa, study pun kurang, emmm memang tak skor pun untuk 1st time ni... baru nak mengenali dan berkenalan dengan kertas Soalan... ..

OK lah.. buat kawan2 yang mengambil PTK hari ni... selamat Maju Jaya...

SALAM MAULIDUR RASUL

Salam MAulidur Rasul buat semua Sahabat dan Rakan Taulan. Semoga Ingatan dan Sunnah Rasul yang tercinta sentiasa di jiwa dan hati kita.,. Perbanyakkan selawat kepada Baginda, semoga beroleh syafaat dari Baginda... Hidupkan Sunnah Baginda dalam kehidupan seharian kita, agar kita tetap di jalannya...

Kenangan Di Majlis Perkahwinan Animas.

Salam... dah lama dah gambar ni sebenarnya, tapi tiada kesempatan untuk meng'upload' gambarnya.. Tika ni,berkumpulnya kami teman akrab di hari perkahwinan Animas , setahun yang lalu, khabarnya dan berbadan dua... TAHNIAH MAS!!!. (saje tak tepek gambar2 ni.) ..
Oh ya, hari ni ( 8 MAC) perkahwinan sahabat ku AINA, di Puchong, tak dapat ku nak hadirkan diri) TAHNIAH , baarakallahu alaikuma... Moga bahagia ,,,






Inilah my dear friends... Ct, me., Affaf dan fifah,,, sorang lagi.. Nila( tak dapat hadirkan diri)





Suasana Sukan Tahunan SKSE

Assalamualaikum, selamat tengahari, dah lama nak upload gambar2 Tika sukan Tahunan Sekolah kami yang berlangsung pada 1 dan 2 Mac 2009. Cuma, masalah yang tiada kesudahan, masalah broadband... memang menguji kesabaranku lagi.. rasanya macam nak tukar, sampai hari ni, masih tak dapat nak online, ini pun upload gambar di sekolah.. huhuhu...
Oklah, tinggal kan yang tu, untuk sukan tahunan kali ni, Rumah sukan yang dinaungi oleh ku dan geng2 jQaf and majoriti ustaz ustazah telah memenangi sebagai Johan keseluruhan.. Ahhh gembira rasa hati... hadiah dan hamper pun telah selamat diupacarakan dan dimakan2... TAHNIAH UNTUK RUMAH HIJAU
ok, jom tengok apa yang sempat di snapkan....

Perasmian penutup. Belon dilepaskan sebebas-bebasnya.















Perbarisan dari Setiap Rumah Sukan.






(Rumah Merah Johan perbarisan)

Khemah Rumah Merah

Khemah Rumah Kuning


Khemah Rumah Biru

Khemah Pasukan Hijau ( Johan Khemah TErcantik) Hidup Hijau!!! ( Rumah sukan ku ni) hehe

Antara Ibu bapa yang hadir memeriahkan hari sukan dan memberi sokongan kepada anak masing2.

Acara khas untuk ibu bapa, Boling Kelapa.
MAdah Kata " Bersukan mencergaskan minda dan fizikal, Islam sendiri menggalakkan ummatnya untuk bersukan" Al-aqlul Salim, fil Jismi Ssalim"

Tempe Goreng Sayur

Menu semalam, simple aje, nasi putih bersama tempe goreng Sayur, rasanya dah beberapa bulan tak makan tempe, kebetulan ke KB ,melalui PulaU Melaka, singgah Pasar Segar area situ, emm my feverat tempe... mmmmmmmmmm...

ok ini resepinya, mudah aje..

2 ulas bawang putih,
bawang besar,
Sayur sawi,
kicap, sos cili dan sos tomato
tempe(potong ikut suka)goreng dulu ya.
Lada Merah
garam

Panaskan minyak, masukkan bwg putih,naik baunya, masukkan tempe,kicap, sos cili dan sos tomato, kicap, dan garam, akhir sekali masukkan sayur, masak sebentar kemudian angkat.

My brand New Car's



Vroommmmmmmmmm.......
This is my brand new car's. Mama and baba bougth it yesterday, i'm so becauce my car is very beautiful, colourful and sooo cute..
See........ is'nt cute? dont be jeolous ya!!!

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel