Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Roti Pita


Salam alls,
Petang tadi,. makan roti pita,, dah terliur pula tengok roti pita kat kakchik blog, and actually dah lama tak makan roti pita ni, so semalam keluar shopping belikan alat2 dan bahan untuk buat inti. Roti pita ni dah ready made sebenarnya ;
ok lah ini resepinya :
Roti Pita
sosej
timun dan tomata
mayonis
Sos cili
Caranya :
sosej direbus dan di potong kecil
timun dan tomata di parut.
gaulkan semuanya dengan mayonis dan juga sos
masukkan inti dalam roti pita
sedia di makan.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel