Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Menu petang Ini ::PoPiA Rojak

Salam semua, baru je lepas minum petang, Popia Rojak yang dibeli lepas pulang dari sekolah tadi... Sedapnya, kenyang betul saya makannya... sementelah makan sorang semanggkuk tu... baba tak berapa suka makan2 rojak ni.
Nak resepi ke? biasa aje ... popia goreng, nenas dan timun dipotong,
pastu kacang goreng yang ditumbuk, then sosnya..( yang ni tak tau)
oklah, sebenarnya takde apa yang nak di story-storykan, cuma bila dah kembali ke sekolah, masa yang ada pun menjadi terhad,
Hari ni juga mula aktiviti ko kurikulum, tapi giliran rumah Hijau, esok, so saya akan berada di padang esok... sian baby, kena tinggal lagi.. huhuhu

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel