Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Lepas Perasaan

Assalamualaikum,

Lama betul tak masukkan enttry, 2 3 hari lepas memang terlampau penat, dengan kelas takmik, terus bersambung dengan aktiviti Ko-ku ,apalagi, latihan rumah sukan lah,tak sempat nak online... huhuhhu/...
tadi, baru je lepas Bengkel Penentuan Buku Teks bagi tahun 2010.,... pening sekejap kepala ni , nak mengisi borang 190, walaupun dah 2 3 tahun mengisinya, asal je nak isi mesti poning kepala ini... tak tahulah kenapa.. he he... mesti buat dengan berhati2 kalau tidak effectnya tahun depan dapat bekalan yang tak sama lah dengan jumlah murid... nauzubillah,

Ni satu hal lagi, buka je blog sesapa, hatta blog sendiri, gambarnya tak appear, entah kenapa lah??? lagi pula, nak upload gambar pun tak dapat. geramnya...!!! Rasa macam nak tukar je, pakai streamex pula, tapi bila fikir2 balik, kalau balik rumah mak and MIl tak dapat lah nak online.. itu yang teragak2 ni... huhu tolong~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


takde mood nya.. ok itu aje.. lah untuk hari ni...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel