Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Kawan Baby Insyirah

inilah dia dua orang kawan Insyirah sejak tinggal di perumahan ini. Yang duk sebelah kiri namanya Ainun dan sorang lagi Izzati, Keduanya dalam standard 5. Dan mereka jugalah anak didikku yang pertama semenjak posting di SKSE. Generasi perintis program j-QAF 2005. Insya Allah. Dua2 nya memang rajin :)


Setiap petang,memang mereka akan datang membawa Insyirah jalan2 dan bermain di Taman, tentunya di awasi oleh baba. Tak harap tau, mama Insyirah pula, masa ni peluang untuk mengadap laptop dan mengemas rumah. tapi banyaknya mengadap internet . Kerana tiada sebarang gangguan. Sekarang ni pun Insyirah dengan mereka bertiga.


No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel