Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Jurnal 4 : bersama SIFU

Sifuku dan hasil seni ku...

Inilah diriku bersama kak zati , sifuku yang telah lama ku ikuti webnya , Walaupun hamil trimister terakhir dan hanya menunggu saat melahirkan babynya, dia tetap lincah dan lasak . Alhamdulillah niat yang lama terpendam untuk bertemunya selama ni akhirnya tertunai melalui perjalanan kemi ke PEKAN. Pastinya inilah tujuan utamaku, memcari ilmu tentang cupcake, satu cabang ilmu tentang bakery yang menjadi kegemaranku.

Antara hasil hiasan fondant icing di atas cup cake, memerlukan satu kesabaran dan kreativiti yang tinggi, hasil tunjuk ajar dan panduan dari sifu yang sabar dengan karenahku dan iklan bersama Insyirah, antara dugaan yang dihadapi di dalam kelasku.
Touch Up menggunakan buttercream dan Blossonm rose antara yang sukar utk ku buat, banyak cubaan yang dibuat di atas board sebelum di apply ke atas cup cake... sabar sabar sabar.....
Elmo yang menjadi kesukaan ku... he he dulu kan masa kecil2 suka sangat nonton sesame street..
Semua hasil ku, 25 biji cup cake and 25 skill, 2 biji lagi dalam packaging lain, tak muat dalam kotak ni.
aku tidak akan berhenti di sini, he he,saing-saing hok dok kelate, kalu serra nak make cup cake bulehlah tepoh dengan ambo deh, nanti ambo akan wujudkan blog khas untuk cup cake, tunggu~!!!!Inilah kepuasan untuk ku, dan aku berterima kasih pada kekasih hati, baba kerana sanggup drive ke PEKAN dan sanggup menjaga dan mengasuh Insyirah sepanjanng seharian aku bersama kak zati mengikuti kelas cup cake ini.
To kak zati. syukran jazilan kathira dan tiada kalam yang mampu diungkapkan lagi...


No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel