Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Aksi dan gelagat Insyirah

Salam untuk semua,
Hari ni, just nak masukkan gambar-gambar Insyirah, sebenarnya dah lama snap gambar ni, cuma disebabkan line broadband tak ok, postpone dulu.. sekarang dah ok, layan gambar my dotter, dah lama rasanya tak menceritakan perkembangannya, kalau kat blog dulu, selalu je cerita tentang dotter ku ini,

Bersama paksu nya, kat lama rumah MIL, pagi2 lagi dah lompat2.. suka lah tu boleh melompat.

Aik, mendongak ke langit, mencari sang mentari pagi ke tu?? sepanjang pagi, habis bunga, pasir dan batu2an di pegang, sebagai pembelajaran untuknya.

Mengajak paksunya ke mendaki tangga, kebetulan rumah MIL ditepi jalan, emm risau juga bila dah pandai jalan sendiri ni, takutnya terlepas ke tepi jalan, itulah, sebagai ibu bapa, dan orang dewasa mesti sentiasa mengawasi pergerakan anak-anak.



No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel