Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Purse N Apron


Salam to alls,
mesti pelik kan ??? Apa ada pada tajuk di atas Well sebenarnya tadi pagi2 kat skol, dapat purse ni.., ha ha ha... bukan free tau tapi dibeli, dari AVON, order daripada Kak TUn, berkenan sangat.
ingatkan kita aje yang jatuh cinta, rupa kawan-kawan sekerja pun nak juga, hah! pakat orderlah diorang kat Kak Tun, cantikkan? English style, actually now i love english style!! Emmm... nak dapatkan koleksi Vantage,mahal lah pulak!!! Tapikan my bag sama aje corak dengan my apron, Apron ni dah lama beli, tapi baru pakai... he he semangat sikit nak masuk dapur, tengok tu!!!siap bergaya dengan purse, agak2nya kalau pakai apron ni p sekolah and bawa purse ni macam dalam gambar tu!! apa akan jadi ye??? Musykil-musykil!! Ustazah ni dah buang tebiat kot!!! Haha mesti kelakar kan

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel