Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Breakfast Pagi ni

Emmm.. uli tepung lepas subuh tadi, buat donaugh Ball, ringkas-ringkas aje,Insyirah and baba still dreaming, Baba lepas solat terus landing, katanya temankan Insyirah".. emmm banyaknya aktiviti nak buat weekend ni, and oppss,, now I'm on school Break...for a week... i have plan to do something,but waiting for my hubby permission 1st. Tak nak lah bagitau lagi,takutnya tak menjadi..

Today activities:
Kemas Rumah~ Sedang Buat,
Jemur kain di ampaian,~ DONE
Basuh baju ~ jap agi..

Insyirah & Baba takde ni, diorang ke rumah my MIL, ada kerja katanya,
oklah nak sambung keje as assisstant manager at home now.!!!

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel