Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Bersauna di Kolam Air Panas


Baba(berbaju petak)hanya rendamkan kaki aje.

Inilah dia Kolam Air Panas Tok Bok, zaman2 dulu glamerni, ramai je yang datang. Telah di renovate kan dengan tile. Kolam Utama, hujung sana yang ramai tu, tempat kami rendamkan diri


Rupanya ayahyie n cikhae sekeluarga dah sampai, mujur tak ramai anak2 muda tika ni.


Insyirah Excited nak drive, before bertolak ke Kolam


Inilah adik2 ku, Irsyad(ayahsu)m dan Aina(ucuNa). tak sabar nak ke kolam, tapi sempat lagi posing,

Lorong /jalan ke Kolam Air Panas, dikelilingi Pohon getah

Selekoh tak berapa tajam


Yang ni special edition. Si Kucing Pemalu, sesampai aje kami di kolam kucing ni terus je menyembunyikan diri. MALU kucing ni !!!ni pun dipanggil meow moew , keluarlah kepalanya menjengukkan diri, tuan empunya sdg mandi..

Tika ni kucing nak sembunyi lagi ni, ada kereta baru sampai, dia malu...lucu tengok gelagatnya

Itulah antara gambar sempat sarah snap menggunakan hanset Motorola V,dulu teman setia baba, tapi kini jadi teman setiaku, utk connect internet dan juga snap gambar,
Di Kolam tadi, hajat dihati hanya nak rendamkan kaki aje, tapi tengok takde orang, so apalagi,
terus rendamkan diri , tapi takat pinggan jelah, tak bawa baju untuk di salin,
itupun bukan di kolam utama, PANAS tau, hanya rendamkan diri di kolam kecil tapi tetap panas, cuma kurang sikit dari yang besar tu...
Tapi mak, memang amik peluang mandi dan rendamkan diri di kolam utama, tahan betul mak!.
PANAS PANAs!
Kalau seminggu kali datang sini, emmm jimat tau, tak payahlah pergi home SPA utk bersauna. tadi remdamkan diri selama 45 minit.. menyeronokkan dan meyihatkan.., Orang kelate, kalau free hujung minggu, mehlah datang sini. :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel