Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

SePagi Di Taman Permainan

BismillahiRRahmaniRRahim
Assalamualaikum..
Diari Sepanjang Aidil Adha.

Hari KHamis Baru ni keluar ke Bandar Machang, cadangnya nak g Klinik Gigi tapi.. jalan still jam lagi, ramainya anak kelantan balik bercuti ni... ingatkan dah kembali ok .. rupanya tidak lagi... so batal aje nak ke klinik terus ke CIMB bank.. nak reg utk CIMB Click... alhamdulillah, ada parking... he he tapi lupa nak bayar sewa parking .. huhuhu.. kena saman... dapat kad merah.. melayang RM 10 duit ku,..
Kenapalah boleh alpa.. Insyirah and adik bongsuku merangkap ayahsu insyirah ditinggalkan bersama cek chiknya.. selesai.
Ke taman Permainan.. dah janji ngan ayahsu nak ke sana.. tu yang dia teruja nak ikut tu... happy sesangat diorang bermain.

Ha.. gelongsor sayang.. hati2



akhirnya sampai juga ke bawah.BErapa Kali gelongsor ni..
tak nak berenti my baby..
nanti dah ok.. linenya boleh upload lagi gambar kat tmn ni,...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel