Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Luahan Hati ni...

Salamun Alaik..

Takde apa nak buat hari ni... sekadar update kedai dan juga masukkan produk baru.. Sambil2 baca Novel yang baru di beli di Jaafar Rawas... Berhabis duit baru ni beli buku.,.. asalnya nak beli Novel Salju Sakinah, dah baca masa di publishkan di Utusan MAlaysia, tapi tak puashati lah, kena jadikan koleksi juga.. tapi majoriti kedai buku yang dikunjungi dah kehabisan stok.. huhu cedihnya di hati ini.
Novel yang baru beli tajuknya Surah-surah Pilihan.....em.. tak bis lagi baca, nanti dah habis baca, will sharing it here.. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hai... tudung ku tak siap lagi.,.. sulaman bunga ku terhenti buat seketika.. ingatkan cuti nak siapkan.. tapi tak boleh... tak menang tangan rasanya.. bahaya juga utk baby insyirah.. sedang asyik mama menyulam tiba-tiba insyirah datang kan haru... dah jarumnya tajam..

==================================================================

huhuhu..
kenapalah.. takleh nak upload gambar ni???
lagilah kecewa.. kamera digital ku.. buah hatiku.. rosak..
esok baba nak ke kB.. so minta dia bawa p jumpa dr camera lah...
huhu hu hu... cedihnya.. tak tau nak cakap apa.. kamera tu penting to me.. n my bizz.. mujur cik ngah ada buat masa ni.. leh pinjam kameranya... huhuhu...


tadi.. ambil gambar t-shirt muslimah, dah masuk kan dah kat website damaiestore.com...
cantik2 bajunye... boleh lah dipakai waktu bersantai di pantai nan indah nanti,,,
minta ida tolong poskan tupperware belian kak zila dr selangor.... harapnya dah di pos.. tunggu tracking number nak hantar kat kak zila.. tQ kak zila.. nanti beli lagi yer :)

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel