Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Dapat TAG

Hari ni singgah di blog ku ini, tengok kat shoutbox, ada pesanan dari kakchik, minta ambilkan tag di blog keluargakusayang. Tq Kak Chik, excited rasanya... maklumlah baru first time dapat TAGS selama berblogger ni... ha ha.. sebelum ni tengok dan baca yang orang aje.. ha ari ni dah kena tags... tapi asiff jiddan minni kakchik tak dapat nak laksanakan tags ni hari ni coz kameranya kena hantar klinik.. so insya Allah balik umah mak esok, pinjam kamera angah utk laksanakan tags ni yer...
ini rules tags :

1) Snap the picture both inner and outer of your wallet
2) Introduce the wallet brand, price and where you buy
3) take out whatever its inside your wallet (at least 5 pictures)
4) Snap the picture of the wallet and yourself
5) Tag another 5 person

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel