Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

2 BERITA BESAR MINGGU NI

Hari selasa baru ni, result utk ke sekolah2 YIK dah keluar, dan semalam keputusan Posting KPLI pun dah diketahui :


1) Alhamdulillah adikku Musaddiq berjaya terpilih ke Maahad Tahfiz Wal Qiraat Pulai Chondong, menyusul selepas abangnya izzat Insya Allah buka ni Form 2.

~~Sadiq ni semalam check yang SBP, dapat juga tawaran ke Sek Men, Sains Faris Petra di Pengkalan Chepa.. walau apapun mak and ayah bertegas nak hantar anaknya ke MTAQ.

Dulu adikku yang ketiga, imiey pun x student Faris then sekarang sdg study di UMP.


2) Berita kedua~~ setelah banyak kali cuba xcess ke emoe.gov.my for result posting my sis gagal, dan news from her friend majority posting sarawak n hanya 2 3 kerat aje di semenanjung, menambahkan kerisauan dia, masa isi form untuk posting, dia minta kelantan.. sebab kelantan still critical in english Teacher.

at last cubaan terakhir : TAHNIAH ANDA DITEMPATKAN DI SARAWAK.

ITULAH JAWAPAN YANG DITERIMA... AKHIRNYA ANGAH AKAN TERBANG JUGA DENGAN BELON KE NEGERI BANYAK KUCHING ITU. CUMA TIDAK KETAHUAN LAGI DI MANA DITUGASKAN... KAKLONG HARAP YOU'LL TAKE CARE URSELF EVEN WHERE EVER U GO... TEKAD MENYUMBANG ILMU DEMI ALLAH.


dUA ORANG ANak emak dan ayah menjadi pendidik... siapa sangka kan??? :)


Angah (hai teacher??!!!) and ida(cekcik) still studying in UMT)

Izzat Al-hafiz... form 2 nextyear.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel