Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
BismillahiRRahmaniRRahim.

Hari ni fisrt time selama 4 tahun berulang alik dan kemudian tinggal menyewa di sini, aku melangkah kan kaki ke Pasar Malam Cina, entah kenapa diberi nama sebegitu, mungkin pada awal permulaannya ramai peniaga dari kaum Cina, al maklumlah, ku perhatikan di jajahan tempat ku bertugas dan bertemu jodoh ni, ramai juga kaum bermata sepet di sini. Emmm... penat dan melenguhkan urat-urat kaki ku, yang kian manja untuk berjalan jauh... baru teringat"betapa lamanya jasadku ini tidak exercise... sebab itu manjanya... .. di saat aku menulis ni pun, kelenguhannya masih terasa.

Ohh... malam ni aku dah tambah gadget baru, setelah lama rumah ini ku bina, malam ni senang lah untuk sahabat2 semua utk acces ke laman web para ilmuwan Islam. dah ada kat sebelah kanan tu....

Emmmmmmmmmm... tinggal sehari je lagi utk school break, hati kecil ini tak sabar rasanya utk bercuti, boleh lah ku luangkan masa buat puteri ku yang sedang membesar itu... :)

hari ni juga, dapat berita dari email, tentang musibah yang melanda sahabat ku akhi mazuan, dimasukkan ke hospital kerana suspek denggi, buat miefrah, moga sabar dan banyakkan doa agar suami mu cepat sembuh.. Maaf kan kami kerana tidak dapat menziarahi kalian. Syafakallahu alaika.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel