Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
Assalamualaikum...

Salam semua,

hari ni, mamahusna nak kongsi kan pic PIZZA yang telah dibuat akhir tahun lepas, dah lama nak upload kat sini, tapi gambarnya tak ingat simpan kat folder mana, baru aje jumpa ni, ni dah nak masukkan dalam oven, kiranya bakar selama 15 minit, agar kekuningan sidikit, then, masukkan intinya yang telah dimasak sebelum itu. Masukkan kembali dalam oven, then bakar sehingga masak. N keju pun mencair.


Ni hasil Pizza yang MH buat, dapat 3 bekas semuanya, puashati tau, adik2, mak ayah dan suami tercinta puji sedap, sehingga menjilat jari.
Satu bekas lagi, bawa balik umah MIL, adik ipar tak percaya yang akak dia buat,... hu hu

lebih sedap dan garing... cubalah!!! Resepi ni , amik dari resepi kat wanitamelayu rasanya.. Lupa dah resepinya, nak kena cari balik, Ingat holiday ni banyak masa , boleh buat lagilah, adik2 pun ramai berkumpul.




Waaa... Lazatkan.... emmm marvellous!!!!

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel