Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
ASsalamualaikum .
Gambar kaki siapa ni??? Pinjam kaki seseorang , he he.. :)
Bukan apa, buat sahabiah ku, kalau nak stokin sepit ni kan boleh lah ke www.mamashoppe.portalniaga.com.
KAt sana ada jual stokin ni dan juga stokin wuduk.. Menyenangkan dan memudahkan tika ambil wuduk. Selesa dan tebal lagi.. Tak rugi memilikinya. Saya dah mencubanya, Oh ya, kalau stokin sepit ni kan, senang lah utk kita pakai sandal yang fesyen tu.. pelbagai pilihan kan... ada alternatif dah,.. Berminat ??? p lah kat web yang saya masukkan tu.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel