Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

AIR DAH NAIK

aSSAlamualaikum,

sepatutnya entry ni semalam, tapi penat sangat, tertidur sambil2 BF kan Insyirah, laptop pula terpasang, kul 2 baru shut down.
Petang semalam, kami pulang ke rumah sewa, setelah 2minggu menghabiskan masa di rumah mak.. Hujan tak berenti2 semalam, air nampaknya memenuhi kawasan rendah.
Awal kami bertolah. naj p beli perabot rumah, dua jam kat sana, memilih, adalah yang berkenan.. so kami meneruskan perjalanan pulang ke rumah kami.. dalam kedinginan air-cond, disimbahi untaian-untaian mutiara yang mencurah2 dari langit, khabarnya jalan di SUngai Durian dah ditutup, air dah penuh, itu yang merisaukan.. takutnya tak sempat sampai umah.
Sampai kat umah sewa kami, simpan apa yang patut, terus pulang kemabali rumah mak kat machang, tapi memang semalam jalan ke kuala krai dah tak boleh lalu. MY mertua house pn dah dimasuki air,,.. Nampaknya bermastautain rumah mak lagilah..; :)

Dalam perjalanan, air dah memenuhiNi sawah padi di tepi jalan. dah bertukar menjadi sungai yang besar..

Dalam perjalanan juga, ada axcident, antara BMw dengan kereta corolla, teruk belakang corolla remuk... harap2nya tiada kemalangan jiwa.

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel