Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
BismillahiRRahmaniRRahim
ASSALAMUALAIKUM....

Why this pic??? Emm there are a story bout this.
Actually, tadi semasa maghrib nyaris2 my baby di gigit lipan. Masa tu aku tgh amik wuduk, so tinggalkan Insyirah dengan makcik n pakcik dia kat ruang tamu... sedang asyik dia bermain... tiba tiba my youngest sis shout to her brother to angkat insyirah... Hairan diorang, kenape lah si Aina ni??? diorang tak paham, mana tak nya, Aina tak bagitau, dia sendiri pun panik. Tapi Alhamdulillah, Ateh ternampak, so terus diangkat my lil', masa tu lipan dah dok bawa punggungnya. Mujurnya dia di lindungi perisai,( pampers lah) Tapi itu semua perlindungan Dari Yang Maha Esa. Kalau tidak, tak dapat ku bayang kan betapa sakitnya baby ku andai di gigitnya. Alhamdulillah, syukur pada Mu Ya Allah.
Oh ya, lipan tu di bunuh oleh my younger bro dengan bongkah kayu... itulah cerita untuk hari ini. Ingatan Bersama" Sentiasa berwaspada dengan persekitaran kita semua"

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel