Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Nak g Pic NIc

Semalam baba dapat pelawaan Cg Kamal untuk berpicnic kat Pantai Malawi... So kami bermesyuarat then kata sepakat kami bersetuju but balik harilah.... so bila dah balik TB, kami ajak2 adik2 sama,,.. meriah sikit,,, Tunggu Call dr diorang sama ada jadi tak... ni new post ni after dapat call dr Kak Ta, diorang dah on da way.. that's means kami akan menyusul lepas ni, lepas solat Jumaat n lepas lunch.. Bestnya dapat BBQ..
Nak baru littleInsyirah makan angin ,,, for lesson no 1 ~untuk mengenali alam semulajadi di Pantai...
Insya Allah ,,, nanti tepek story2 menarik kat sini... selepas ni...

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel