Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

kesilapan ku

Assalamualaikum

salam....
Mungkin terkejut dengan penampilan blog ku ini kan???
asalnya aku ingin mengubah template baru.. tetapi kesilapan dalam menekan satu button tanpa membaca sepenuhnya, maka aku dapat template baru , tapi... page element byk yg tiada, so ~ kononya boleh kembalikan yang asal, aku revert kembali... alih2 yang ni aku dapat... takpe... rumah ku ini akan ku renovertkan dalam masa yang ada ini. tunggu ya, jgn cepat bosan ya...
hu hu hu... rasa tensionnnya..

kesilapan ku

Assalamualaikum

salam....
Mungkin terkejut dengan penampilan blog ku ini kan???
asalnya aku ingin mengubah template baru.. tetapi kesilapan dalam menekan satu button tanpa membaca sepenuhnya, maka aku dapat template baru , tapi... page element byk yg tiada, so ~ kononya boleh kembalikan yang asal, aku revert kembali... alih2 yang ni aku dapat... takpe... rumah ku ini akan ku renovertkan dalam masa yang ada ini. tunggu ya, jgn cepat bosan ya...
hu hu hu... rasa tensionnnya..

My Lil Ones...

Alhamdulillah, little Insyirah sudah menginjak ke umur 8 bulan, seminggu sebelum itu, dirinya dilanda demam dan juga Cirit Birit, sebab itu, tiada kesempata juga untuk ku mengisi blog..
Risau kami yang serba kekurangan pengalaman dalam menangani masalah ini, mujur myn parent and My Mil dan Fil tinggal berdekatan dengan kami. Ada juga tempat rujukan, di samping teman sekerja yang punyai pengalaman yang lebih..
Rupanya my lil ones demam "beralih bulan" itu kata2 dr orang tua... memang dari sudut pandangan mataku, ada benarnya.... sebab setiap kali menginjak bulan baru pasti demam, cuma demam ini yang ketara lamanya,.... sekarang little Insyirah udah boleh duduk,,, sukanya melihat perkembangan anak2 ...
BismillahirrahmaniRRahim

Alhamdulillah dipanjatkan kepada Yang Esa kerana luangan masa yang ada, untuk ku mengisi dan menghidupkan kembali blog ku yang telah lama terhenti tanpa sebarang coretan untuk dikongsikan bersama.
Ramai yang bertanya kenapa blogku sepi tanpa sebarang ceritera.... "bila buka blog... asyik2 citer lama jer... takde cerita baru ke??" antara pertanyaan dari teman-temanku.....
Bukan niat untuk menyepikan diri, namun keterbatasan masa dan juga dengan kesibukkan menyiapkan satu projek ku ... yang kini Alhamdulillah telah mencapai 60% proses dalam penyiapannya... Insya Allah.... jika tiada aral akan ku war-warkan buat semua teman-teman, yang ku kenali sama ada alam nyata atau secara maya.
My lil ones juga semakin hari semakin membesar,, tumpuan khusus perlu diberikan kepadanya.. pantang tengok mamanya depan laptop terus merengek.... biasanya bb insyirah sedang asyik bermain, aku senyap2 ke depan LT, tapi bila sedar mama takde di sisi mulalah dia merengek...
Insya Allah jika ada kesempatan banyak gambar2 yang ingin ku kongsikan di sini.
dan sebenarnya banyak juga cerita yang nak ditaipkan tetapi.... bila di fikir balik, ceritanya sudah lama... emmmmmmmmm maybe aku hanya tepek kan gambar ajer... tunggu yer...

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel