Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

seharian berkursus ............penatnya !!!

Hari ni bertempat di New Pacific Hotel.... jam 8am- 4.30pm telah di adakan Kursus Profesionalisme Guru2 j-QAF bagi PPD Kota Bharu, Pasir PUteh/Machang dan PPD Kuala KRai....

walaupun hanya duduk dan mendengar sahaja,, tapi penatnya!!! Masya Allah lebih daripada membuat sesuatu pekerjaan yang berat... Ada input yang di ambil but i can't share with you all here...outputnya itu amat sensitif.... faham2 ajelah kan! sekarang kan sedang musim election...

bagusnya juga perjumpaan ni, sekurang-kurangnya boleh bertemu kembali dengan member2 di alam pengajian sama ada di Sekolah Menengah.... my friends after spm 1998 we had separate and today we meet there... since 1998 till 2008 (hampir 10 tahun tidak ketemu)... ada juga kawan2 satu pengajian semasa di UM dulu... masing2 dah ada kehidupan tersendiri banyak prkembangan... dan semuanya makin dewasa seiring dengan usia kami kini....

selain tu... dapat juga menambah kenalan baru,,, bertukar-tukar pandangan dan berita tentang aktiviti dan perlaksanaan j-QAF di sekolah masing-masing....

tapi ada juga yang buatkan aku hilang respect betul... entahlah... perangai manusia ni sukar untuk kita jangkakan ...(aku pun manusia juga :) ) tapi apepun aku berpuashati... walau dia menyombongkan diri tapi aku dengan rendah hati menegurnya dulu... takpelah kite respect dia... ( eh eh.. bukan banggakan diri ssendiri tau! ) cuma mengikuti ape yang dianjurkan dalam ISLAM
sebagai housemate tika dulu n sebagai orang yang lebih tua.... masalahnya sampai kini... tidak ku ketahui ape punca yg menyebabkan kedinginan bak salji itu berlaku pada kami.... mungkin tidak wujud chemistry antara kami berdua... ( sorry to say: if kak**** terbacakan blog ni.. maaf ya) bukan tujuan untuk mengata...lagipun tak ku sebut namamu siapa ;)

ahh!! lupakan ajer....lah tapi of course before i tinggalkan tempat tu antara kami telah bermaafan... AStaghfirullah.... kenapa aku ni??? buka kitab lama??? dah lah malas dah bicara kan peristiwa yang telah lama berlalu.....Jadikan peristiwa yang telah berlalu sebagai satu iktibar dan pastinya ia punya hikmah yang tidak pernah kita duga... Allah lebih mengetahui apa yang baik dan buruk untuk kita semua... berdoalah kita padanya... moga nur Islam sentiasa tumbuh segar dalam jiwa dan diri kita....Islam ku Junjung

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel