Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

penantian berakhir..............


aksi insyirh tika nak meniarap.......... ni bunga2 nak meniarap baru... :)

alhamdulillah... akhirnya insyirah dah mula berniarap.. start hari isnin baru ni, tapi yang menyedihkan mama takde di sisi insyirah, masa tu kat sekolah seharian ada latihan rumah sukan, sukanya mama bila dengar tentang tu.... sebab dah lama tunggu saat untuk lihat dia meniarap... tapi hu hu takleh tengok masa 1st dia dapat...adik cerita, insyirah meniarap ketika takde orang di sisi dia, nenek masa tu dok kat dapur.... so bila dah start meniarap ni... asyik2 nak meniarpa je kerjanya....... sekarang ni pun insyirah dah start makan nestum,,, ingatkan nak tunggu 6 bulan, tapi dia cepat lapar.. bila dah bagi nestum... oklah takde dah nak hisap tangannya........

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel