Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

my new hobby

sekarang ni, ada ramai cikgu2 baru kat sekolah, yang bestnyer majoriti pompuan, ramailah kami sekarang ni... em rasanya dalam 15 orang...dulu 10 orang jer dari 38 orang guru....
yang bestnye.... semua bagus2 n hubungan antara kami pun rapat walaupun baru, ada sorang tu... just call her k.nani.. dia ni memang rajin n kreatif, apa yang diperhatikan semua baju n tudung dia... dia jahit manik sendiri n tudung bunga sulam tangan sendiri... biasanya kalau upah jahit manik kat tangan baju maybe dalam RM30 ke atas n tudung pula, lau beli yang siap sulam tangan dalam paling2 murah pun RM80.... mau nye biskan duit untuk benda semua??? ish... tak kuasa...sayang duit wei!!!
so yang selama ni ku pendamkan aje, nak juga pakai baju ada manik2 ni...he he (perempuan kan).............. tapi sayang duit.... so tgk jer orang pakai... tapi sekarang tak lagi... aku dah dapat satu kepuasan utk diri sendiri... k.nani meng"0fferkan diri" ajarkan ku jahit manik.... so sekarang ni waktu lapang ku.... aku jahitkan manik di baju...syok gak buat keje ni.... lagi syok bila dah siap... n hasil tangan sendiri.....plak tu..... ni buat pun waktu insyirah zzzzz...
ni ku tempekkan hasil jahitan manik ku.....






banyak yg dapat di savekan.... sebab bagi ku rasanya...jahitan camni kita mampu buat... kenapa nak dibazirkan duit tu???? banyak lagi keperluan lain so..... try belajar n buat sendiri.... make yourself n be confident...heh heh heh

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel