Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

koleksi gambar n events...


ni semasa pertandingan bola jaring antara rumah sukan... me ??? just jd pencatat jer... but lepah tu kena jadi pengadil juga... my rumah sukan bolehlah.... menang lah juga





jalan jam.... hari ahad 10 feb... semua anak perantau pulang ke perantauan..... masa ni amik pic after my scholl... dalam perjalanan nak balik umah... selepas memulakan tugas setelah bercuti dari tahun baharu cina...


masa ni kat belakang umah tok mek..... masak bubur assyura juga... makcik2 n pakcik from kl balik masa chinesse new year so tak dpt nak merasa suro' sblm ni...so on da spot rncng mlm tu.... brg2 beli pagi tu.... usahanya.... kelihatan izzat (adik yg kat maahad tahfiz bersungguh2 ngacau suro') yg lain lak xnak xpose.... hehe



adik2 kat MAAHAD TAHFIZ PULAI CHONDONG......... sedang berkemas lepas masak bubur assyura.... tenang jer bila masuk kat cni....
amik gambar ni... masa g antar bekal makan malam kat my brothers (izzat)... saff awwal skrg ni dia....



psss....... ada sambungan lg but mlm ni x sempat semua..my bb tersedar ... to be continue

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel