Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

bestnya hari ni ............:)

Yeah.............. ari ni cuti........... bestnye dapat spend time dengan insyirah.........
hari cuti coz semalam sekolah ada sukan tahunan... so GB usahakan juga utk dapatkan cuti... alhamdulillah dapat juga kami para guru SKSE merehatkan badan setelah berpenatan selama beberapa minggu utk kejohanan ni.... Sukan pun berakhir dengan jayanya.... rumah biru membolot kejuaraan pada tahun ini. RUmah kuning ??? my rumah sukan mengekalkan kedudukannya....
hari ini order ku juga dah sampai... esok boleh lah bawa perfume pesanan member2... banyak kali dah diorang tanya... perfume ni Insya Allah baunya kekal/.... my officemate/schoolmate berpuashati dgn kualatinya,,,,, me ??? pastoi lebih berpuashati bila my client like it... :) lebar senyuman ku..........oklah nite.... nak zzzzzzzzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel