Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

Akhirnya kami menjumpainya....

BismillahiRrahmaniRRahim...
Assalamualaikum..wbr


Alhamdulillah setelah 2 bulan cuba mencari dan mem'booking' akhirnya hari ini, dapat juga rumah yang akan disewa oleh kami sekeluarga bermula bulan hadapan.... terbuka hati ini untuk menyewa di perumahan berdekatan dengan sekolah...tempat diri ini mencurahkan ilmu.. dari rumah yang bakal kami diami itu hanya mengambil masa 5 minit berkereta,, memikirkan sudah tibanya masa untuk kami melayari kehidupan ini bertiga(mama,baba,dan insyirah), maka dengan hati yang sedikit berat maka keluar lah keputusan ini.

juga memikirkan tentang perkara yang terbaik buat permata hati, sekiranya ada aktiviti dan juga program di sekolah, diri ini masih mampu lagi mengambil luang masa yang ada untuk di habiskan buat yang tersayang..lantaran sebelum ni.. sekiranya ada aktiviti koku kat sekolah,,, sudah tentu aku tidak akan pulang ke rumah...kerana ia mengambil masa setengah jam untuk sampai dan pastinya banyak risiko-risik0 dijalan raya sepanjang trip ku ke sekolah- ke rumah - ke sekolah..... kembali dan pastinya kepenatan memandu sendirian akan terasa... pernah beberapa kali diri ini melakukanya cara demikian... tetapi yang jelas memang amat meletihkan... pastinya akan ada kesan buat my beloved family... cuma terasa ringan kerana tinggal dengan my mom banyak lah xtvt rumah yang dibuatnya :)... thanks to her... but after this my mom pasti kesunyian tanpa cucunya di sisi walaupun adik-adikku dan my father ada.... tapi perasaan kasih antara cucu dan nenek dana anak2 amat berbeza...... cuba kita perhatikan bagaimana ibu kita layan anaknya dan cucunya?? berbeza kan metod mereka.... kita pun akan merasainya andai diberi masa dan umur yang panjang oleh Allah swt.

oh ya... berbalik pada our new home... amat berdekatan dengan pondok Sungai Durian... semoga keberkatan para ustaz dan ilmuan di sana mengalir kepada kami.... "kan Islam telah menetapkan garis panduan,, andai ingin berumah, lihat persekitaran jiran kamu, akhlak2 mereka dan bagaimana suasana kawasan tersebut, agar kita tidak terpengaruh dengan budaya negatif,,, khususnya anak kita tidak di dedahkan dengan kemaksiatan dan keburukan....

well... kerahan tenaga untuk adik2 ku n my bro n sis in law utk membasuh rumah itu akan dirancang secepat mungkin.... pengasuh untuk my insyirah perlu di cari, kelengkapan rumah perlu disurvey dan dibeli.... huhuhu,.... banyaknya lagi...

dah lewat ni... to be continue..wanna zzzzzzzzzzzzz my lil daughter wake up..
opps... ada satu lagi cerita dasyat dan menggerunkan nak dikongsi di sini...berlaku pagi tadi dalam perjalanan ku ke sekolah....

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel