Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

nape ni???

em dah banyak ari dah try log in utk blogging tapi langsung tak dapat,,,,, :( entahlah nape,, ari ni baru blh....tu pun tak sangka lak....,,nape yer... org baru dalam blogging cam diri ini, tertanya2 nape jadi gni,,,, banyak citer yang nak di coretkan tapi dah takde mood lah,,, tapi nak cite juga...... sejak buka sekolah ni,, masa utk tenet pun dah terhad.... so tgk masa yg available jelah bila nak singgah kat sini,
kat sekolah, i tak dapat jadual llagi,,... sekarang replace jadual rakan sekerja ( kha) coz k.ha dah dpt tukar ke area kb......dapat juga dia bertukar akhirnya... n kami di cni kehilangan rakan, and me.... hilang jiran kat b.guru,, sekarang kena pegang jadual dia, sementara menunggu ustaz yang akan menggantikan dia datang tp x sure dia nak dtg ke tak! cam main tarik tali je...
jadual ku baru je dpt, my boss baru aje beri tp xleh lah nak start lg.... em part yg best bila tgk jadual ni, semua kelas yang ok2 jer.... acilah 2 tahun lepas byk dapat kelas yang !!!!...but tahun ni makin banyaklah .... kami pun pening camne nak buat, jadual jqaf bertambah n murid pun makin ramai.... so banyak yang kami kena setup n palan betul2, w/pun ada guideline dr JPN,tp poning pallo gak!!! sekarang ni kami tgh planning, camna nak setup utk jadual tasmik... so bayk yang kena fikir demi utk kesenangan our student.... lau student balik dulu then dtg balik... confem x datang.... biasa budak kg.... dan yang utama payah transport!...kesian tgk kat diorang ni.... muga mereka mampu ubah nasib mereka... yg penting dengn adanya jQAF ni.... akan melahirkan insan yg lebih hebat dunia akhirat... so ustaz/zah banyak nak kena buat ni!!!!

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel