Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

bawa si kenc...

nape letak logo ni ek....
em saje nak ingatkan diri....
hari ni 1st time bawa kancil hubby g keje... sblm ni tak penah pun bawa, sbbnya saya tak betah nak bawa kancil,,,(space dia kecil) xselesa,,, oklah masa bawa kancil tu cam cute jer.... he heh heh/perasssannya.... sebab utama bawa kancil coz my wira ayah bawa g penang antar my sis' daftar kpli for 1 year, teacher you! asalnya dia tak nak jd cikgu at last....cikgu juga..... for her : selamat menyambung pengajian n be the best ............... gud murning teacher.... :)
oklah bbalik pada kenc tadi.... bawa 60km cam laju jer.... tapi awal2nya takut gak, dia ringan kan... so bawa 60 je lah... tapi bila jeling2 kat jam... alamak dah 7.15 still kat machang.... ini dah lewat... so memecutlah terpaksallah buat2 brani... tapi memang brani pun... cuma bila bawa laju ni,,, teringat kat bb n hubby kat umah... lau jadi per2. macamana lah mrk ya??? but dah cukupke amalan ku nak bawa ke sana.... hu hu hu...takutnya.... tapi ingat mati ni adalah satu sumber kecerdikan akal kan....

oh ya! bila sampai kat sekolah, dapat surat dr PPD, ada miting berkenaan spbt... alamak....!!!! mane blh pegi sbb my hubby nak g kb... so bb insyirah sapa yg nk jaga???? n kete hubby nak guna ......so terpaksa jumpa pk hem n minta dia replacekn ngan sape2.... n jeng22..... ust mat yg kena...cian dia.... takpe lh lain kali kita tlg dia lak.... em.... tak tau nk celoteh per... klah dulu...
my mom n dad's n my adik2 dah sampau dr penang stelah antr my sis, kepenatan semenyea!!!! alhamdulillah selamat sampai n esok i can drive my car... missssssssss u a lot,,,,,,,,,,

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel