Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

tea time


semalam ...... modified resepi utk jadikan menu petang ...
yang seronoknya....secepat kilat abis... bila kita masak n masakan kita habis n licin lagi...memang rasa seronok dan berbaloi....
ni gambar menu petang semalam. resipi yang amat mudah...... dan santai jerrr.....

ni resepinya...
LEMPENG OREN BERSOS COKLAT

BAHAN2
tpg kek
air
orange emulco
oren sunquick
gula ( sedikit ajerr...)
garam secukup rasa
vanilla
(kuantiti berdasrkan pd byk mana antum semua nak buat )
caranya

satukan semua bahan sama cam kita nak buat lempeng ajer...
then .... masak mcm wat pancake ,,,, senang jer kan!!!!


bahan sos

1 cwn susu segar if xder...guna susu krimer
1 cwn gula icing
1/2 cwn serbuk koko
marjerin


caranya....
campurkan semua bahan n didihkan api yang sederhana kecuali marjerin..
bila dah pekat baru masukkan marjerin ( fungsinya just utk kilauan kita punya coklat)
kalu coklat nmpk cair, tmbhkan gula icing n kalu pekat tmbhkan susu segar.

selamat mencuba... very simple resepi



No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel