Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik

plan x menjadi.....

ari ni cadangnya nak g shopping2 kat kb...tapi cedihnya xdapat....baba insyirah x cuti, pg2 lagi kena p jumpa hprz ii...ada kaitan dgn business dia...lagi pulak puteriku ...insyirah lepas kena inject semlm...demam lah pulak...tapi mujurlah tak teruk sgt.... risau juga takutnya makin teruk..tp dah ok ckit..... mb esok kebahlah demam dia.... petua mak bagi lepas kena inject...kite kena terus tekan2 tmpt kena inject tu...biar ubatnya terus ngalir...he he he....... n tuam ngan air panas... pastu bagi insyirah makan ubat... ingatkan dia telan , rupanya dia kumpulkan then dia kuarkan balik...pandainnya dia ..... ckit ajelah yang dia makan ....mb itu pun punca demam gak kot.... ... dah plan x mnjadi ....maka setelah puteriku mandi n tido skrg ni.... cnilah fokus utama mama...
em.....melayari tenet......sejak ujan trun ni...nak surfnet pun ok...laju semacam jer....seblm ni....asyik hanng jerrrr.........ni yg bestnyer.......

OH YA...nak sambung story smlm.... my friend is n hubby dia, nila ngan adik iparnya, n jah dgn ank sedara dia dtg tp tu pun lewt ckit dr jgkaan .... baru kenl suami is..... same chanel juga rupanya,,.... (sama kerja )...so topik pun hangatlah juga...maklumlah dah lama x jumpa.... si penulis dah tambah status as a isteri n ibu... yang sorang lagi tunggu masa nk geng dgn ku...yg sorang lg lum ada rezki.. lagi...n sorang lagi lum tmbah status lagi...he he bila lah cik kak ni yer??? x sabar nak makn nasi minyak...
em...pnjg lg sebenarnya tp puteriku dah bgun,,,, so kena lyn dia dululh

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel