Followers

Sila Klik :),

tolong klik ya

ikhlaskan hati... mohon klik :)

SELAMATKAN GAZA

SELAMATKAN GAZA
Assalamualaikum
saya Maesarah , boleh panggil sarah/mai .Saya adalah pengedar sah Shakleee (ID (869605) di area Kuala Krai.Servis Penghantaran seluruh Malaysia via poslaju/skynet juga available. Istimewa pada sesiapa yg membeli produk dgn saya layak dpt konsultasi percuma berterusan,free gift(t&c applied),jemputan ke ekslusif grup tertutup di FB dan dapatkan tips2 yang pelbagai untuk anda.
Contact saya di 0139561249 jika anda perlukan suplemen natural berkaitain dgn penyusuan/menambah selera makan atau juga untuk diet yang baik
masih lagi dalam holiday...lamanya school break ni.... ape lah nak jadi tahun depan yer.... dengan pengurusan yg baru.... masa GB baru datang lapor dirii kat sek tempohari....aku dah dalam pantang, tak sempatlah nak mengenalinya.....takpelah jumpa nanti nak g jenguk sek.... ada banyak lagi per yang tak settle,
cuti sek ni... nilah kejenya.... mencari info di dalam ni jer.....lah!!! INTERNET.....
hari2 kerja mengadap dia jer....entahlah ape tarikannya...itulah dia my laptop.... memang this is my love one!!!
bila my baby insyirah tidur....inilah masanya utk mama menjelajah dunia langit terbuka... menyiapkan blog ni... baba pagi2 lagi dah pegi keje....insyirah tidur lena2 ya.... mama ada misi nak disiapkan...biasanya insyirah takkan lena selagi mamanya tak mandikan dia...bila dah mandi n perut dah kenyang...lenanya dia tidur...pak2 sedara buat bising pun no hal!!!
selalunya web yang paling suka di lawati buat masa sekarang tentunya yg bertemakan ibu dan anak.... maklumlah nak cari info2 yang bgus to me n my daughter....

sebenarnya kalau kita guna net dgn betul takde masalah dan jangan kita leka dgn tanggungjawab kita....yelah bila dan b'tenet ni kdg2 ralit juga kan???? sendiri mahu ingatkan diri... banyak lagi amanah dan tanggungjawab yg perlu dilaksanakan......

No comments:

Post a Comment

Buku Pelawat

Sudi kiranya mencoretkan sesuatu sebagai kenang-kenangan

ikhlaskan hati... mohon klik.... :) syukran

naufal and kopiah ayahsu

naufal and kopiah ayahsu

kakak yg comel

kakak yg comel